Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
Przejdź do wyszukiwarki
Fotokarta
Fotokarta
Wyszukiwarka elasticsearch
szukaj
Zaawansowane
Znajdź ...
Wszystkie te słowa
Dokładnie te słowa
Żadne z tych słów
Przeszukaj
W bazie zdjęć
W dowolnym miejscu strony
Szukaj
Fixed-menu
O nas
Aktualności
Nasze zbiory
Kolekcje
Temat miesiąca
Oferta
Partnerzy
Nasze projekty
Opracowanie i digitalizacja
Publikacje
Wystawy
Kontakt
Wesprzyj nas
EN
Fotokarta
Fotokarta
O nas
Aktualności
Nasze zbiory
Kolekcje
Temat miesiąca
Oferta
Partnerzy
Nasze projekty
Opracowanie i digitalizacja
Publikacje
Wystawy
Kontakt
Wesprzyj nas
EN
Zobacz nas w social media
Słowa kluczowe
Wyniki wyszukiwania tagu:
kucharze
Znalezionych wyników:
40
Lata 70., brak miejsca. Pracownicy kuchni okrętowej. Zdjęcie wykonane w czasie rejsu promu m/f Gryf na trasie Świnoujście-Ystad (Szwecja). Fot. Maciej Jasiecki, zbiory Ośrodka KARTA
Lata 70., brak miejsca. Pracownicy kuchni okrętowej. Zdjęcie wykonane w czasie rejsu promu m/f Gryf na trasie Świnoujście-Ystad (Szwecja). Fot. Maciej Jasiecki, zbiory Ośrodka KARTA
Lata 70., brak miejsca. Pracownicy kuchni okrętowej. Zdjęcie wykonane w czasie rejsu promu m/f Gryf na trasie Świnoujście-Ystad (Szwecja). Fot. Maciej Jasiecki, zbiory Ośrodka KARTA
Lata 70., brak miejsca. Pracownicy kuchni okrętowej. Zdjęcie wykonane w czasie rejsu promu m/f Gryf na trasie Świnoujście-Ystad (Szwecja). Fot. Maciej Jasiecki, zbiory Ośrodka KARTA
Lata 70., brak miejsca. Pracownicy kuchni okrętowej. Zdjęcie wykonane w czasie rejsu promu m/f Gryf na trasie Świnoujście-Ystad (Szwecja). Fot. Maciej Jasiecki, zbiory Ośrodka KARTA
Lata 70., brak miejsca. Okrętowa kuchnia. Zdjęcie wykonane na pokładzie ms Brygada Makowskiego. Fot. Maciej Jasiecki, zbiory Ośrodka KARTA
Marzec 1965, Warszawa, Polska. Kuchnia restauracji "Trojka" w Pałacu Kultury i Nauki - kucharz dzieli mięso toporem. Fot. Romuald Broniarek/KARTA
Marzec 1965, Warszawa, Polska. Kuchnia restauracji "Trojka" w Pałacu Kultury i Nauki - kucharki układają wędlinę na półmisku. Fot. Romuald Broniarek/KARTA
Marzec 1965, Warszawa, Polska. Kuchnia restauracji "Trojka" w Pałacu Kultury i Nauki - kucharz z szaszłykami. Fot. Romuald Broniarek/KARTA
Marzec 1965, Warszawa, Polska. Kuchnia restauracji "Trojka" w Pałacu Kultury i Nauki - kucharka kroi plasterki wędliny, obok na stole leży ryba. Fot. Romuald Broniarek/KARTA
Marzec 1965, Warszawa, Polska. Kuchnia restauracji "Trojka" w Pałacu Kultury i Nauki - kucharka kroi tasakiem mięso na szaszłyki. Fot. Romuald Broniarek/KARTA
1974, Praga, Czechosłowacja. Restauracja. Fot. Romuald Broniarek, zbiory Ośrodka KARTA
Lata 30., Polska. Żołnierze Korpusu Ochrony Pogranicza (KOP) oraz kucharz stoją w ogrodzie warzywnym założonym przy budynku strażnicy na granicy polsko-litewskiej. Fot. Konrad Jerzy Maciejewski, zbiory Ośrodka KARTA
1939-1940, Rumunia. Wnętrze kuchni - kucharze podczas przygotowywania posiłku. Fot. NN, zbiory OśrodkA KARTA
1977, Warszawa, Polska Warszawska starówka - kucharz w drzwiach restauracji. Fot. Irena Jarosińska, zbiory Ośrodka KARTA
Poprzednia strona
1
2
Przekaż zbiory
Z innych archiwów
Nasze zbiory
Nowości w zbiorach
Facebook - dolne menu
Instagram - dolne menu
Twitter-dolne menu
Youtube - dolne kafelki
Ta strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w ustawieniach przeglądarki.
Dowiedz się więcej