Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
Przejdź do wyszukiwarki
Fotokarta
Fotokarta
Wyszukiwarka elasticsearch
szukaj
Zaawansowane
Znajdź ...
Wszystkie te słowa
Dokładnie te słowa
Żadne z tych słów
Przeszukaj
W bazie zdjęć
W dowolnym miejscu strony
Szukaj
Fixed-menu
O nas
Aktualności
Nasze zbiory
Kolekcje
Temat miesiąca
Oferta
Partnerzy
Nasze projekty
Opracowanie i digitalizacja
Publikacje
Wystawy
Kontakt
Wesprzyj nas
EN
Fotokarta
Fotokarta
O nas
Aktualności
Nasze zbiory
Kolekcje
Temat miesiąca
Oferta
Partnerzy
Nasze projekty
Opracowanie i digitalizacja
Publikacje
Wystawy
Kontakt
Wesprzyj nas
EN
Zobacz nas w social media
Słowa kluczowe
Wyniki wyszukiwania tagu:
wieprzowina
Znalezionych wyników:
7
Lata 70., Dublin, Irlandia. Dostawa mięsa. Zdjęcie wykonane w czasie rejsu MS Bieszczady, statku Polskiej Żeglugi Morskiej. Fot. Maciej Jasiecki, zbiory Ośrodka KARTA
1988, Lublin, Polska Gospodarstwo Zaopatrzeniowe Wojsk Kwatermistrzowskich, masarze rozbierający wieprzową półtuszę. Fot. Jarosław Tarań, zbiory Ośrodka KARTA [88-28]
1915, Lwów. Rzeźnia, pracownicy i tusze wieprzowe. Fot. NN, zbiory Ośrodka KARTA, udostępnił Jurij Karpenczuk
Przed 1939, Polska. Pracownik ubojni nadzoruje taśmę produkcyjną, na której wiszą wieprzowe tusze. Fot. NN, Instytut Polski i Muzeum im. gen. Sikorskiego w Londynie
Przed 1939, Polska. Tusze wieprzowe leżące w chłodni. Fot. NN, Instytut Polski i Muzeum im. gen. Sikorskiego w Londynie
Przed 1939, Polska. Transport zwierząt do rzeźni. Świnie wychodzą z wagonu kolejowego po pochylni. Fot. NN, Instytut Polski i Muzeum im. gen. Sikorskiego w Londynie
1919, brak miejsca. Wojna polsko-ukraińska. Świńskie półtusze na drezynie - prowiant dla załogi pociągu pancernego P.P.3. "Podpułkownik Lis-Kula". Fot. NN, Instytut Polski i Muzeum im. gen. Sikorskiego w Londynie
Przekaż zbiory
Z innych archiwów
Nasze zbiory
Nowości w zbiorach
Facebook - dolne menu
Instagram - dolne menu
Twitter-dolne menu
Youtube - dolne kafelki
Ta strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w ustawieniach przeglądarki.
Dowiedz się więcej